Продукти за баня, Интериорен дизайн - FORMA-D

0 продукта в icon Cart
topMenuLine topMenuLine
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА ЛИРИ ЗА БАНЯ

ПРОИЗВОДИТЕЛИ

Facebook
header Line

Фабрика Azteca има 50 годишен опит в производството на керамични плочки. С богатия си опит фабриката предлага качествени и оригинални керамични покрития.

Испанската фабрика Colorker S.A. е производител на керамични подови и стенни плочки. Създадена е през 1987г. и оттогава налага изключително качествените си керамични плочки на световния пазар.

Испанската фабрика Grupo Greco Gres е вече 60 години  в авангарда на керамичната промишленост. Фабриката е с дъглогодишен опит в производството на екструдиран гранитогрес с марката VENATTO, клинкер, тухли и павета, и вентилирани фасадни системи.

Италианската фабрика Perta Antiqua е създадена през 1990г. Фабриката налага своите уникални мраморни покрития успешно по цял свят. 

 

Испанската фабрика Cosmic е лидер в производството на аксесоари за баня.Създадена през 1985г. фабрика Cosmic продължава и до днес да налага нови тенденции в дизайна, както на аксесоарите за баня, така и на мебелите за баня.

Испанският бранд Pomd'or  е марка на изключително качествени и уникални по своя дизайна  аксесоари за баня.

Словенската фабрика Kolpa San е една от водещите фабрики в Централна и Югоизточна Европа в производството на акрилни вани, масажни вани, душ кабини, душ корита, парни кабини, мебели за баня и др. Създадена е през 1978г.

Kerrock е бранд на словенската фабрика Kolpa san. Kerrock представлява материал  изграден от алуминиев хидрооксид и полимери на базата на акрил. От него се изработват вани, мивки, плотове за кухни и др. Kerrock е гладък, непрозрачен и хомогенен материал, който може да се изработи в различни цветове. Kerrock комбинира в себе си твърдостта на естествения камък и красотата на керамиката.

 

 

  

 

 

 

 

  

 

  

 

header Line
 
© Всички права запазени.  1996-2017
ПРОИЗВОДИТЕЛИ