Продукти за баня, Интериорен дизайн - FORMA-D

0 продукта в icon Cart
topMenuLine topMenuLine
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА ЛИРИ ЗА БАНЯ

ЗА НАС

Facebook
header Line

"ФОРМА-Д" ЕООД е основана през 1996 г. и е една от водещите фирми в търговията с подови настилки, обзавеждане за баня и интериорен дизайн на българския пазар.
"ФОРМА-Д" разполага с изключително богат асортимент на теракота и фаянс, гранитогрес, мебели и аксесоари за баня, смесители, хидромасажни вани, панели и кабини.
Фирмата е лидер в налагането на нови тенденции на изброените продукти на нашия пазар.
Постоянни клиенти на "ФОРМА-Д" са множество архитекти и строителни фирми. През 2004 "ФОРМА-Д" отваря голям шоурум в гр. Пловдив. Той представлява 2000 м2 изложбена зала и собствена складова база. Там, както и в изложбения магазин в гр. София на бул. "Александър Стамболийски" N36, може да се запознаете с пълната гама на предлаганите продукти, изложени на голяма площ и в реални размери, да се консултирате с дизайнерите за постигане на оптимални решения за Вашата баня и интериор .С цел да задоволи изцяло клиентите си през 2008г. "Форма Д" отвори собствено дизайнерско студио. Новооткритото дизайнерско студио предлага идеи за цялостно обзавеждане и компютърна 3 D визуализация на проектите за вашият дом, офис, магазин, хотел или заведение.
Основните принципи, които "ФОРМА-Д" е приела в своята дейност - професионализъм, високо качество и коректност, я утвърждават като един от лидерите на българския пазар.


Желаем Ви приятно разглеждане на нашия сайт.

Моля, свържете се с някои от офисите ни в София или Пловдив, за да получите пълна информация и цени на предлаганите продукти.

 

header Line
 
© Всички права запазени.  1996-2017