Search Facebook Instagram
BG EN

За нас

"ФОРМА-Д" ЕООД е основана през 1996 г. и е една от водещите фирми в търговията с подови настилки, обзавеждане за баня и интериорен дизайн на българския пазар.

"ФОРМА-Д" разполага с изключително богат асортимент на теракота и фаянс, гранитогрес, мебели и аксесоари за баня, смесители, хидромасажни вани, панели и кабини.

Фирмата е лидер в налагането на нови тенденции на изброените продукти на нашия пазар. 

Постоянни клиенти на "ФОРМА-Д" са множество архитекти и строителни фирми. През 2004 "ФОРМА-Д" отваря голям шоурум в гр. Пловдив. Той представлява 2000 м2 изложбена зала и собствена складова база. Там, както и в изложбения магазин в гр. София на бул. "Александър Стамболийски" N36, може да се запознаете с пълната гама на предлаганите продукти, изложени на голяма площ и в реални размери, да се консултирате с дизайнерите за постигане на оптимални решения за Вашата баня и интериор .С цел да задоволи изцяло клиентите си през 2008г. "Форма Д" отвори собствено дизайнерско студио. Новооткритото дизайнерско студио предлага идеи за цялостно обзавеждане и компютърна 3 D визуализация на проектите за вашият дом, офис, магазин, хотел или заведение.

Основните принципи, които "ФОРМА-Д" е приела в своята дейност - професионализъм, високо качество и коректност, я утвърждават като един от лидерите на българския пазар.

Желаем Ви приятно разглеждане на нашия сайт.

Моля, свържете се с някои от офисите ни в София или Пловдив, за да получите пълна информация и цени на предлаганите продукти.

Дизайнерско студио Форма-Д

кв. Манастирски ливади

ул. "Велизар Велков" N20, София

моб.тел. 0884 074 013

е-мейл адрес: forma_d@abv.bg

моб.тел. 0884074016 - За интериорно проектиране с предварително уговорена среща