Search Facebook Instagram
BG EN

Защо да изберем дизайн на баня от Форма-Д

ИСКАМ ДА УЧАСТВАМ

Какво печелим, като изберем дизайн на банята от Форма-Д?

Повече от 20 години ние създаваме проекти за банята и ги караме да “оживяват”, влагайки в този творчески процес много знания, опит и индивидуален подход към всеки наш клиент. Ние помагаме в процеса на избор на материалите и продуктите, решаваме проблеми с разпределението или с липсата на достатъчно пространство. Когато, заедно с Вас , изберем всички необходими за бъдещата ви баня продукти (плочки, смесители, душкабина, вана, шкаф, аксесоари), нашите квалифицирани дизайнери ще пристъпят към проектиране и визуализация на проекта на компютърна програма. Това ще направи възможно визуализирането на цялата бъдеща баня 

Преди да започнете ремонта, Вие вече ще сте видели буквално всеки ъгъл от бъдещото помещение, в което ще прекарвате най-интимните си моменти всеки ден. Ние ще Ви покажем тези, подобни на реални снимки визуализации и ако е необходимо, ще внесем желаните от Вас корекции. 

Едва след това, ще пристъпим към изготвянето на подробен технически чертеж, в който много подробно ще бъдат посочени всички размери, отстояния, схеми за редене на плочките с разгъвки на стените, схеми с разположение на водопроводната и електро инсталации... тоест наистина всичко, от което се нуждаете, за да се получи перфектната баня! 

И разбира се, ние сме директни вносители на всички продукти, които ще са ви необходими. В дългогодишната си практика сме създали и достатъчно контакти с изпълнители (строителни бригади и майстори), които бихме могли да Ви препоръчаме за изпълнение на нашите проекти. 

Така идеята ще се превърне в реалност. Така Вие печелите време и средства. И най-важното - ще се предпазите от грешки, които след това да се налага да поправяте.

През годините сме имали много клиенти, заедно с които сме изживели този вълшебен процес на оживяването на нашите проекти и тяхната удовлетвореност ни дава мотивация и увереност, че бихме направили това и за Вас с желание и професионализъм.

Затова, за желаещите да се възползват от нашите услуги, ние предоставяме уникална възможност! Чрез попълване на кратка анкета, участвате в игра, в която на случаен принцип ще бъдат изтеглени десет човека, на които нашите дизайнери ще изготвят напълно безплатен проект на банята. Възползвайте се от тази възможност попълвайки анкетата тук:

ИСКАМ ДА УЧАСТВАМ

Дизайнерско студио Форма-Д

кв. Манастирски ливади

ул. "Велизар Велков" N20, София

моб.тел. 0884 074 013

е-мейл адрес: forma_d@abv.bg

моб.тел. 0884074016 - За интериорно проектиране с предварително уговорена среща